Welkom bij gite La Callune!


Op een kwartier van Spa, Coo en Francorchamps, middenin het gehucht Andrimont, is gite La Callune gevestigd. Een traditionele Ardense vakwerkhoeve daterend uit de zeventiende eeuw, dat met respect voor tradities en milieu werd gerestaureerd.

Gelegen in een rustige plaats, omgeven door weiden en bossen, op de hoogtes van de schitterende vallei van de Roannay, La Callune is het ideale plek voor natuurliefhebbers en voor wie van het echte platteland houdt.

De gite, in het rechter gedeelte van de bewoning, telt 3 slaapkamers (met wastafel), een keuken, een eetkamer met houtkachel, een grote zitkamer, twee douches en drie toiletten. Draadloos internet WiFi is aanwezig. Onze bezoekers kunnen ook genieten van een mooi terras aan de ingang van de zeer grote natuurtuin met vijver...

Tot binnenkort

Pascale et André

Activiteiten


Wandelen

Talrijke bewegwijzerde wandelroutes (te voet, per fiets of te paard) in een typische Ardense omgeving met heuvels, weilanden, bossen en vennen. Wandelingen mogelijk vanaf de gite (wij bevinden ons langs de GR5 wandelroute). Opmerking: mogelijkheid gegidste excursies met de fiets (straat en MTB).

Het prachtige RAVeL netwerk 1/2 uur fietsen ! Lijn 45, van Trois-Ponts, brengt u moeiteloos naar Stavelot, Malmedy, Waimes en vervolgens, naar keuze, de Hoge Venen, Duitsland of Luxemburg, dankzij de verbinding met de vennbahn...

Cultuur

Cultuur en folklore
Spa, zijn Thermen en Francofolies festival, Stavelot en zijn Laetare, Malmedy en zijn Carnaval, Theux, op enkele minuten met de wagen.

Nabijgelegen

Het Circuit van Francorchamps, 1/4 rijden met de wagen.

Het Natuurcentrum van Bérinzenne en de Vennen van Malchamps op 3 min met de wagen... of 25 min te voet langs een mooi wandelpad.

De Vallei van de Amblève op 10 min met de wagen

Sport

Talrijke sportactiviteiten in de buurt: kayak, bergklimmen, parachutisme, schermvliegen, tennis, golf, zwemsport (zwembad op 10 km), Pingpongtafel tot uw beschikking en ski in de winter (skipistes van het Thier des Rexhons en Mont des Brumes op 4 km).


Wij kennen de streek, haar sterke punten en infrastructuren zeer goed. Wij staan tot uw beschikking om U te informeren en zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is.

Praktish


Restaurants

Le Vert de Pommier
Restaurant-brasserie te La Gleize - 10 min met de wagen

L'O de source
Station 45, 4845 Jalhay - 20 min met de wagen

Aux Campinaires
Restaurant-brasserie à Nivezé - 10 min met de wagen

Pizzeria Sole Di Capri
Pizzeria - Spa centrum

Le Coffee Ride
Cycling café - Coo

Shops

Talrijke winkels en supermarkten in Spa,
Trois-Ponts en Malmedy.

Toegang


Via E42

Uitrit 10 volg richting Francorchamps. Draai rechts in centrum Francorchamps, ter hoogte van het Pitlane Hotel Lodge in de Rue de Neuville (richting Coo-La Gleize). Neem in het gehucht van Ruy de scherpe bocht naar rechts richting Andrimont.

Via Spa

Volg richting La Gleize via La Géronstère en de skipiste van Thier des Rexhons. Na het domein van Bérinzenne, eerste baan links richting Andrimont nemen.

Via E25

Uitrit 47 (Harzé), neem richting Stoumont via Lorcé en volg de N633 tot La Gleize. Draai links richting Spa ter hoogte van restaurant "Le Vert de Pommier". Na het gehucht van Cour, eerste baan rechts richting Andrimont.

Tarif en algemene voorwarden

De bedrag van de locatieve kosten word forfaitair berekend tijdens de zomer of de winter (incl. schoonmaken). Voor meer informatie, zie onze reserveringkalender.

Aankomst en vertrek

Weekend : Aankomst 16u - 18u, vertrek voor 20u
Lang weekend : Aankomst 16u - 18u, vertrek voor 10 u
Midweek : Aankomst 16u - 18u, vertrek voor 10 u
Week : Aankomst 16u - 18u, vertrek voor 10 u

Eindschoonmaak

Inclusief

Voorschot

25% van de huurprijs

Huurwarborg

250€

Opmerkingen

- Onze gite is niet voor specifieke feestjes voorzien
(onbegeleide minderjarigen, vrijgezellenfeestjes, enz.).

- Huisdieren zijn niet toegestaan in de gite.

- Aankomst op vrijdag. Neem contact met eigenaar voor aankomst een andere dag.

Informatie en boeking


Prêt à venir vivre un instant hors du temps ?
Besoin d'un dernier renseignement avant de vous décider ?